Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
ha**** ba****

Hocam iyi gunler.annem mide kanamasi gecirmisti daha once iki kez. Bi hafta once hafif sekilde kanamasi oldu doktra gtti ultrason cekildi .midesinde yara oldgu soylnms. Nexium die ilac yazilmis. Bnde endiseleniyorm kotu birsey mi bu

Kadın
de**** ka****

Merhabalar...Gebelik icin hastaneye gittim ve bana kan testi yapildi hormonlarimda hipotiroidim yuksek cikti ve tedavi gormem gerektigi solenildi acaba hem gebe kalip hem bu tedaviye baslamak sakincalimidir

Kadın
de**** yi****

Hocam uç aydir mide bulantim gecmiyo endoskobim ve kan tahlillerim normal cikti bulantiya ne yapmam lazim beni artik çok rahatsiz ediyor birşey yiyemiyorum

Kadın
bi**** de****

Sayın Doktor;Tahlil sonuçlarımda önemli birşey varmı rica etsem yorumlayabilirmisiniz? Tetkik AdıSonuçBirimNormal DeğerBir Önceki Sonuç-Num. Alım TarihiGlukoz - 98mg/dL74 - 106107 ? 24.02.2015 Glukoz ? 107mg/dL74 - 106 Üre - 28mg/dL17 - 43 Kreatinin(Acil) - 0.71mg/dL0.51 - 0.95 Kolesterol ? 280mg/dL0 - 200 Trigliserid - 59mg/dL0 - 150 HDL Kolesterol ? 79mg/dL40 - 60 LDL Kolesterol ? 189.2mg/dL0 - 130 AST - 18U/L0 - 35 ALT - 12U/L0 - 35 LDH - 186U/L0 - 247 ALP - 70U/L30 - 120 Total Protein - 7.00g/dL6.6 - 8.3 Albumin - 4.24g/dL3.5 - 5.2 Kalsiyum - 9.2mg/dL8.8 - 10.6 Demir ? 208µg/dL60 - 180 Demir Bağlama Kapasitesi (UIBC) - 283ug/dL155 - 355 Total Demir Bağlama Kapasitesi (TDBK) ? 491µg/dL250 - 425 Sodyum - 137mmol/L136 - 146 Potasyum(Acil) - 4.05mmol/L3.5 - 5.1 Klor - 104mmol/L101 - 109 Serbest T4 - 0.84ng/dL0.61 - 1.12 TSH - 1.07uIU/mL0.34 - 5.60 Vitamin B12 - 169pg/mL126.5 - 505 Ferritin ? 6.3ng/ml11.0 - 306.8 Folat - 4.65ng/mL3.1 - 19.9 OGTT 75 gr. (60 Dk.) - 202mg/dl - OGTT 75 gr. (2. Saat) - 104mg/dl - HBA1C - 5.3%4 - 6 WBC - 6.0210 ^9/L4.0 - 10.8 RBC - 5.1510 ^12/L4.2 - 6.1 HGB - 14.1g/dL12 - 18 HCT - 44.1%37 - 52 PLT - 24210 ^9/L130 - 400 MCV - 85.6fL80 - 99 MCH - 27.5pg27 - 34 MCHC - 32.1g/dL32 - 36 RDW - 14.0 % 11 - 16 NEU# - 3.70 10 ^9/L 1.8 - 8.0 LYM# - 1.96 10 ^9/L 1.0 - 4.8 MON# - 0.34 10 ^9/L 0.16 - 1.4 NEU% - 61.4 % 40 - 74 BASO# - 0.01 10 ^9/L 0 - 0.2 LYM% - 32.5 % 20 - 40 EO% ? 0.2 % 0.5 - 7 MONO% - 5.7 % 3.0 - 12 BASO% - 0.2 % 0 - 1.5 MPV - 9.7 fL 6.5 - 12.0 PCT - 0.234 % 0.108 - 0.282 PDW - 15.9 % 2.5 - 65 © 2015 Microsoft Koşullar Gizlilik ve tanımlama bilgileri Geliştiriciler Türkçe

Kadın
Ya**** Tu****

benim haşimoto troid var bu benim polis olmamı etkilermi şuan ankaradayım kurul karşısına çıkacam gecirirlermi beni saygılarımla.

Kadın
Gü**** Gö****

Merhaba ben 36 yaşındayım midemde beş gündür hiç geçmeyen nobet halinde gelip giden çok şiddetli bir ağrı var bu ağrı dinlendiğimde biraz hafifliyor ama sonra tekrar oluşuyor. Cevaplarsanız sevinirim.

Kadın
Gü**** Gö****

Merhaba ben güler 36 yaşındayım midemde beş gündür hiç geçmeyen şiddetli bir ağrı var bu ağrı gelip giden bi ağrı, ağrıdığı zaman biraz yatarsam hafifliyor bu ağrı dayanamıyacak bir ağrı ve ayrıca benim çocukluğum'dan butarafa mide rahatsızlığım var,yanma,eşkime,ağızdan acı su gelme gibi ama böyle günlerdir geçmeyen bir ağrı görmedim.soruma cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekürler.

Kadın
yı**** ha****

Hocam merhaba benim biyokimya sonucunda üre 27 bun 12.6 kreatinin 0.86 ast 17 alt 12 alp 109 çıktı. Koagüuasyon sonuçlarında pt-s 13.1 pt-ınr 1.25 aptt-s 32.4 çıktıne demek olur yardımcıolsniz sevnrm

Kadın
se**** ba****

selamun aleyküm hocam ben hakim beyin kızı selma huzur hastanesinden hastalarınız sizi çok aradım fakat telefonunuza cevap vermediniz hocam kayın pederime als teşhisi konmuş fakat bu duruma kalbim mutmain değil çünkü ayakta şişlik ve ağrılar var basamıyor daha çok romatizmal bir durum olarak görünüyor daha önce hatırlarsanız babam hakimdede gut vardı ve teşhis koyamadılar size getirmiştim şimdi aynı belirtiler kayın pederimde de var ve acil olarak size ulaşmam lazım ne olur rica edyorum bir an önce bana dönerseniz duacınız olurum allaha emanet olun

Kadın
me**** ba****

Merhabalar. Benim karın bölgemde sürekli ağrı var. Karnın her bölgesinde, bazen alt kısmı bazen üst kısmı bazende sağ veya sol kısımda) gün içinde saatler boyunca ağrıyor sadece bazen ağrı duruyor fakat bikaç saat sonra tekrar başlıyor. onun dışında göğsümde ara sıra sancı oluyor ve bazen başımın sağ veya sol tarafında ağrı oluyor. bunların dışında sabah bulantılarım ve nefes darlığım (özellikle uzanırken) var.